Wc ontstoppen Spijkenisse

Uw wc werkt niet meer zoals het hoort. Misschien hangt er ook een rioollucht in uw huis of bedrijf in Spijkenisse. Vermoedt u een blokkade in uw wc? Wij hebben de juiste vakman al voor u klaarstaan. Resten of voorwerpen die (per ongeluk) in uw wc zijn beland, kunnen vaak al binnen een uur worden verwijderd. Mits er niets ernstigers aan de hand is…

Wc ontstoppen: wat u niet moet doen

Denkt u erover om het nog eenmaal te proberen? Gebruik dan een rubberen ontstopper of strooi wat soda in uw wc. Voeg dan wat warm water of azijn aan de soda toe. Wat u in ieder geval niet moet doen, is de volgende methodes toepassen:

 1. Uw wc ontstoppen met cola: uw wc wordt daar alleen zeer plakkerig van.
 2. Uw wc ontstoppen met een kledinghanger: u zou de pot kunnen beschadigen!
 3. Uw wc ontstoppen met een chemische ontstopper: dit soort middelen zijn zeer slecht voor uw leidingen. Ze verstoren bovendien de waterzuivering en zijn erg slecht voor het milieu!

Kosten wc ontstoppen Spijkenisse

Een wc ontstoppen: wat kost dat? Vaste tarieven kunnen we helaas niet vermelden, want niet alle verstoppingen zijn even makkelijk op te lossen. Onze specialist maakt voor u een prijsberekening aan de hand van de volgende vragen:

 • Hoe hardnekkig is de blokkade?
 • Hoe diep zit de blokkade?
 • Waardoor wordt de blokkade veroorzaakt?
 • Hoeveel uren zal ingreep in beslag nemen?
 • Met welk gereedschap kan het beste worden gewerkt?

Zelf uw wc ontstoppen: is dit een optie?

Niet altijd. Lichte verstoppingen zou u uiteraard zelf kunnen oplossen, bijvoorbeeld met een rubberen ontstopper of met wat soda en heet water. Hardnekkige verstoppingen en blokkades die te diep in de riolering zitten, zijn veel lastiger te behandelen. De blokkade kan ook veroorzaakt zijn door een defect in uw riolering, bijvoorbeeld door:

 • wortelgroei
 • breuken en scheuren in het buizenstelsel
 • verzakking
Gelukkig heeft onze rioolvakman altijd de juiste middelen bij zich om zowel blokkades als defecten op te sporen en op te lossen! U hoeft ons alleen maar te bellen voor een afspraak en hij komt zo snel mogelijk langs.

Hulp nodig bij wc ontstopping? Toets ons nummer in!

U moet gasten ontvangen of u moet voor een ziek familielid zorgen. Het zou dan wel fijn zijn als uw wc goed werkt! Onze specialist in Spijkenisse staat al voor u klaar. U regelt een afspraak met hem door ons te bellen. Heeft het wc ontstoppen spoed? Ook dan kunt u altijd op een gedreven rioolvakman rekenen!

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!